Розробка програми створення системи керування безпечністю при виробництві продукції із сурімі на основі концепції ХАССП (за матеріалами підприємства ТОВ «Аквафрост»)
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка програми створення системи керування безпечністю при виробництві продукції із сурімі на основі концепції ХАССП (за матеріалами підприємства ТОВ «Аквафрост»)
Разработка программы создания системы управления безопасностью при производстве продукции из сурими на основе концепции ХАССП (по материалам предприятия ООО «Аквафрост») Development of the program for the creation of a safety management system in the production of surimi products based on the concept of HACCP (based on the materials of the company Akvafrost LLC) |
|
Creator |
Морозюк, А.А.
|
|
Subject |
продукція із сурімі
ризик безпечність підприємство продукция из сурими риск безопасность предприятие surimi products risk safety enterprise |
|
Description |
Метою дипломної роботи є оцінювання ризиків при виробництві продукції із сурімі та розробка системи керування безпечністю фаршированих крабових паличок.
Целью дипломной работы является оценка рисков при производстве продукции из сурими и разработка системы управления безопасностью фаршированных крабовых палочек. The purpose of the thesis is to assess the risks in the production of surimi products and to develop a safety management system for stuffed crab sticks. |
|
Date |
2017-08-01T10:26:00Z
2017-08-01T10:26:00Z 2017 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6358
|
|
Language |
uk
|
|