Запис Детальніше

Розробка програми створення системи керування безпечністю при виробництві продукції із сурімі на основі концепції ХАССП (за матеріалами підприємства ТОВ «Аквафрост»)

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка програми створення системи керування безпечністю при виробництві продукції із сурімі на основі концепції ХАССП (за матеріалами підприємства ТОВ «Аквафрост»)
Разработка программы создания системы управления безопасностью при производстве продукции из сурими на основе концепции ХАССП (по материалам предприятия ООО «Аквафрост»)
Development of the program for the creation of a safety management system in the production of surimi products based on the concept of HACCP (based on the materials of the company Akvafrost LLC)
 
Creator Морозюк, А.А.
 
Subject продукція із сурімі
ризик
безпечність
підприємство
продукция из сурими
риск
безопасность
предприятие
surimi products
risk
safety
enterprise
 
Description Метою дипломної роботи є оцінювання ризиків при виробництві продукції із сурімі та розробка системи керування безпечністю фаршированих крабових паличок.
Целью дипломной работы является оценка рисков при производстве продукции из сурими и разработка системы управления безопасностью фаршированных крабовых палочек.
The purpose of the thesis is to assess the risks in the production of surimi products and to develop a safety management system for stuffed crab sticks.
 
Date 2017-08-01T10:26:00Z
2017-08-01T10:26:00Z
2017
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6358
 
Language uk