Чинники формування споживних властивостей та експертиза якості та безпечності соусів майонезних
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Чинники формування споживних властивостей та експертиза якості та безпечності соусів майонезних
Факторы формирования потребительских свойств и экспертиза качества и безопасности соусов майонезных Factors of formation of consumer properties and examination of quality and safety of mayonnaise sauces |
|
Creator |
Чабан, Н.Є.
|
|
Subject |
продукти харчування
безпечність якість споживчі властивості продукты питания безопасность качество потребительские свойства food products safety quality consumer properties |
|
Description |
Метою роботи є проведення експертизи якості та безпечності соусів майонезних з використанням арбітражних та новітніх методів випробування.
Целью работы является проведение экспертизы качества и безопасности соусов майонезных с использованием арбитражных и новейших методов испытания. The aim of the work is to carry out expert examination of the quality and safety of mayonnaise sauces using arbitration and advanced test methods. |
|
Date |
2017-08-01T10:34:24Z
2017-08-01T10:34:24Z 2017 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6360
|
|
Language |
uk
|
|