Запис Детальніше

Чинники формування споживних властивостей та експертиза якості та безпечності соусів майонезних

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Чинники формування споживних властивостей та експертиза якості та безпечності соусів майонезних
Факторы формирования потребительских свойств и экспертиза качества и безопасности соусов майонезных
Factors of formation of consumer properties and examination of quality and safety of mayonnaise sauces
 
Creator Чабан, Н.Є.
 
Subject продукти харчування
безпечність
якість
споживчі властивості
продукты питания
безопасность
качество
потребительские свойства
food products
safety
quality
consumer properties
 
Description Метою роботи є проведення експертизи якості та безпечності соусів майонезних з використанням арбітражних та новітніх методів випробування.
Целью работы является проведение экспертизы качества и безопасности соусов майонезных с использованием арбитражных и новейших методов испытания.
The aim of the work is to carry out expert examination of the quality and safety of mayonnaise sauces using arbitration and advanced test methods.
 
Date 2017-08-01T10:34:24Z
2017-08-01T10:34:24Z
2017
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6360
 
Language uk