Запис Детальніше

Економічне обґрунтування проекту створення пекарні

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Економічне обґрунтування проекту створення пекарні
Экономическое обоснование проекта создания пекарни
The economic justification for creating the bakery project
 
Creator Головченко, О.І.
 
Subject випікання хлібу
бізнес-ідея
проект
прибутковість
ефективність
выпечки хлеба
бизнес-идея
проект
доходность
эффективность
baking bread
business idea
project profitability
efficiency
 
Description У роботі розглядається загальна концепція створення бізнесу з
виготовлення хлібу в Україні: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної
справи у сфері випікання хлібу; досліджуються умови організації та
здійснення підприємницької діяльності в Україні. Проаналізовано
конкурентне середовище на ринку хлібопекарень в Україні та визначені
внутрішні конкурентні переваги пекарні. Розраховано витрати на створення
та функціонування пекарні. Спрогнозовано прибуток від реалізації послуг
пекарні. Проведено оцінку економічної ефективність проекту.
Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації.
В работе рассматривается общая концепция создания бизнеса с
изготовление хлеба в Украине: рассмотрены бизнес-идею открытия собственного
дела в сфере выпечки хлеба; исследуются условия организации и
осуществления предпринимательской деятельности в Украине. Проанализированы
конкурентная среда на рынке хлебопекарен в Украине и определены
внутренние конкурентные преимущества пекарни. Рассчитаны затраты на создание
и функционирования пекарни. Прогнозируется прибыль от реализации услуг
пекарни. Проведена оценка экономической эффективности проекта.
Проанализированы возможные риски и предложены меры по их минимизации.
The paper discusses the General concept of a business for the production of
grain in Ukraine is considered the business idea of starting a business in the field
of baking bread; investigated the conditions of organization and business activity
in Ukraine. Analysis of the competitive environment in the market of bakeries in
Ukraine and by internal competitive advantages bakery. Calculated the costs of
establishing and operating bakery. Predicted a profit from the sale of services
bakery. The evaluation of the economic efficiency of the project. The possible
risks and proposed measures to minimize them.
 
Date 2017-09-27T19:59:31Z
2017-09-27T19:59:31Z
2017
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6479
 
Language uk