Економічне обґрунтування проекту створення пекарні
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Економічне обґрунтування проекту створення пекарні
Экономическое обоснование проекта создания пекарни The economic justification for creating the bakery project |
|
Creator |
Головченко, О.І.
|
|
Subject |
випікання хлібу
бізнес-ідея проект прибутковість ефективність выпечки хлеба бизнес-идея проект доходность эффективность baking bread business idea project profitability efficiency |
|
Description |
У роботі розглядається загальна концепція створення бізнесу з виготовлення хлібу в Україні: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи у сфері випікання хлібу; досліджуються умови організації та здійснення підприємницької діяльності в Україні. Проаналізовано конкурентне середовище на ринку хлібопекарень в Україні та визначені внутрішні конкурентні переваги пекарні. Розраховано витрати на створення та функціонування пекарні. Спрогнозовано прибуток від реалізації послуг пекарні. Проведено оцінку економічної ефективність проекту. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації. В работе рассматривается общая концепция создания бизнеса с изготовление хлеба в Украине: рассмотрены бизнес-идею открытия собственного дела в сфере выпечки хлеба; исследуются условия организации и осуществления предпринимательской деятельности в Украине. Проанализированы конкурентная среда на рынке хлебопекарен в Украине и определены внутренние конкурентные преимущества пекарни. Рассчитаны затраты на создание и функционирования пекарни. Прогнозируется прибыль от реализации услуг пекарни. Проведена оценка экономической эффективности проекта. Проанализированы возможные риски и предложены меры по их минимизации. The paper discusses the General concept of a business for the production of grain in Ukraine is considered the business idea of starting a business in the field of baking bread; investigated the conditions of organization and business activity in Ukraine. Analysis of the competitive environment in the market of bakeries in Ukraine and by internal competitive advantages bakery. Calculated the costs of establishing and operating bakery. Predicted a profit from the sale of services bakery. The evaluation of the economic efficiency of the project. The possible risks and proposed measures to minimize them. |
|
Date |
2017-09-27T19:59:31Z
2017-09-27T19:59:31Z 2017 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6479
|
|
Language |
uk
|
|