Запис Детальніше

Напрями удосконалення мотивації праці на підприємствах ресторанного господарства

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Напрями удосконалення мотивації праці на підприємствах ресторанного господарства
Направления совершенствования мотивации труда на предприятиях ресторанного хозяйства
Directions of improvement of labor motivation in enterprises of restaurant business
 
Creator Крутенко, В.І.
 
Subject заробітна плата
мотивація
стимулювання
преміювання
кваліфікаційні характеристики
індивідуальні чинники оцінки персоналу
заработная плата
мотивация
стимулирование
премирование
квалификационные характеристики
индивидуальные факторы оценки персонала
wages
motivation
promotion
bonuses
job characteristics
individual factors of personnel assessment
 
Description У роботі досліджуються теоретичні основи механізму мотивації та стимулювання праці персоналу підприємств ресторанного бізнесу. Аналізується стан фінансово-господарської діяльності ресторану «Горець» за останні два роки. Обґрунтовуються пропозиції із вдосконалення системи мотивації персоналу ресторану.
За результатами дослідження сформульована доцільність впровадження системи розподілу преміальних виплат на основі кваліметричної моделі індивідуальних чинників оцінки персоналу ресторанних підприємств.
Наведені в випускній роботі результати аналізу й рекомендації з удосконалення системи стимулювання персоналу можуть широко застосовуватися для роботи у ресторанному бізнесі України, що обумовлює практичну цінність роботи.
В работе исследуются теоретические основы механизма мотивации и стимулирования труда персонала предприятий ресторанного бизнеса. Анализируется состояние финансово-хозяйственной деятельности ресторана «Горец» за последние два года. Обосновываются предложения по совершенствованию системы мотивации персонала ресторана.
По результатам исследования сформулирована целесообразность внедрения системы распределения премиальных выплат на основе квалиметрической модели индивидуальных факторов оценки персонала ресторанных предприятий.
Приведенные в выпускной работе результаты анализа и рекомендации по совершенствованию системы стимулирования персонала могут широко применяться для работы в ресторанном бизнесе Украины, что обуславливает практическую ценность работы.
This paper investigates the theoretical basis of the mechanism of motivation and stimulation of labor for the personnel in the restaurant business. Examines the state of financial and economic activities of the restaurant "Highlander" over the past two years. The proposals to improve the system of motivation of the restaurant staff.
According to the results of the research are formulated the feasibility of implementing the system of distribution of bonus payments on the basis of qualimetric model individual factors staff evaluation of the restaurant owners.
Given the prom the results of analysis and recommendations for improving the system of staff incentives can be widely applied to work in the restaurant business of Ukraine, which determines the practical value of the work.
 
Date 2017-10-21T20:59:01Z
2017-10-21T20:59:01Z
2017
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6588
 
Language uk