Запис Детальніше

Економічне обґрунтування створення власного бізнесу (на прикладі відкриття кафетерію «Аромат»)

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Економічне обґрунтування створення власного бізнесу (на прикладі відкриття кафетерію «Аромат»)
Экономическое обоснование создания собственного бизнеса (на примере открытия кафетерия «Аромат»)
Economic justification of project on creation own business (for example, the opening of the cafeteria" Aroma ")
 
Creator Коновальчук, А.О.
 
Subject сфера господарського харчування
кафетерій
проект
ефективність
ризик
сфера хозяйственного питания
кафетерий
проект
эффективность
риск
catering
cafeteria
the risk of the project
project creation cafe
efficiency
 
Description Випускна робота складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження –
процес обґрунтування доцільності створення кафетерію «Аромат».
У роботі досліджується можливість започаткування власного бізнесу в
Україні в сфері господарського харчування: розглянуто загальну концепцію бізнесу, проаналізовано умови організації та здійснення підприємницької діяльності. Пропонується проект створення кафетерію «Аромат». Сформовано стартовий капітал на реалізацію проекту, розраховані поточні витрати та спрогнозовано прибуток від реалізації послуг кафетерію. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проекту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проекту та шляхи їх мінімізації.
Выпускная работа состоит из трех разделов. Объект исследования –
процесс обоснования целесообразности создания кафе «Аромат».
В работе исследуется возможность создания собственного бизнеса в
Украине в сфере хозяйственного питание: рассмотрен общую концепцию бизнеса, проанализированы условия организации и осуществления предпринимательской деятельности. Предлагается проект создания кафе «Аромат». Сформирован стартовый капитал на реализацию проекта, рассчитаны текущие затраты и спрогнозировать прибыль от реализации услуг кафетерия. Осуществлено экономическое обоснование целесообразности реализации проекта, описаны возможные риски реализации проекта и пути их минимизации.
Final work consists of three chapters. The object of study - the process of
creating cafeteria "Aroma".
In this work investigated
the opportunity to start own business in Ukraine. The common conception of
the organization and creating conditions for business.
The proposed project to build a cafeteria "Fragrance". Formed initial funding
for the project, estimated costs and income from the sale of services. Done economic
rationale for the project, described the project risks and how to minimize them.
 
Date 2017-10-25T22:29:20Z
2017-10-25T22:29:20Z
2017
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6644
 
Language uk