Запис Детальніше

Удосконалення організації обслуговування в етнічних ресторанах

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення організації обслуговування в етнічних ресторанах
Совершенствование организации обслуживания в этнических ресторанах
Improving the organization of service at ethnic restaurants
 
Creator Бабанова, Н.В.
 
Subject етнічні ресторани
ринок послуг
этнические рестораны
рынок услуг
ethnic restaurants
a market of services
 
Description Метою випускної роботи є розробка та обґрунтування практичних рекомендацій організаційно-економічного характеру, спрямованих на удосконалення організації обслуговування в етнічних ресторанах на прикладі ресторану італійської кухні «Casa Nova»
Целью выпускной работы является разработка и обоснование практических рекомендаций организационно-экономического характера, направленных на совершенствование организации обслуживания в этнических ресторанах на примере ресторана итальянской кухни «Casa Nova»
The purpose of the final work is the development and substantiation of practical recommendations organizational and economic nature aimed at improving the organization of services in ethnic restaurants for example the Italian restaurant "Casa Nova"
 
Date 2017-10-26T20:52:11Z
2017-10-26T20:52:11Z
2017
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6657
 
Language uk