Запис Детальніше

Особливості використання основних засобів у торгово-економічній діяльності підприємств ресторанного господарства

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості використання основних засобів у торгово-економічній діяльності підприємств ресторанного господарства
Особенности использования основных средств в торгово-экономической деятельности предприятий ресторанного хозяйства
Features of use of fixed assets in the commercial-economic activity of enterprises of restaurant economy
 
Creator Волкова, О.І.
 
Subject ресторанне господарство
заклади харчування
ресторанное хозяйство
общественное питание
restaurant management
catering
 
Description Об’єктом дослідження даної роботи є процеси формування основних засобів в закладах ресторанного господарства.
Объектом исследования данной работы являются процессы формирования основных средств в заведениях ресторанного хозяйства.
The research object of this work is the process of formation of fixed assets in the catering industry.
 
Date 2017-11-29T21:56:33Z
2017-11-29T21:56:33Z
2017
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6773
 
Language uk