Удосконалення управління затратоємністю продукції на підприємстві
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення управління затратоємністю продукції на підприємстві
Совершенствование управления затратоемкостью продукции консультация Management improvement of the product input intensity at the food industry enterprise (for example, Aquafrost ltd) |
|
Creator |
Рац, Є.О.
|
|
Subject |
витрати
система управління витратами витратоємність мотивація максимізація прибутку вартість затраты система управления затратами витратоємність мотивация максимизация прибыли стоимость costs cost management system input intensity motivation profit maximization cost |
|
Description |
У роботі розглядаються теоретичні аспекти дослідження удосконалення управління витратоємністю продукції на підприємстві харчової промисловості Проаналізовано склад і структуру операційних витрат в ТОВ «Аквафрост» за економічними елементами, співвідношення основних і накладних витрат підприємства, динаміка показника витрат на 1 грн. продукції з 2014 по 2016 по кварталам. Для аналізу динаміки останнього використано методи математичної статистики. За результатами аналізу розроблені рекомендації щодо удосконалення управління витратоємністю продукції в ТОВ «Аквафрост», ефективність яких обґрунтована необхідними техніко-економічними розрахунками. В работе рассматриваются теоретические аспекты исследования совершенствование управления затратоемкостью продукции на предприятии пищевой промышленности Проанализированы состав и структуру операционных затрат в ООО «Аквафрост» за экономическими элементами, соотношение основных и накладных расходов предприятия, динамика показателя затрат на 1 грн. продукции с 2014 по 2016 по кварталам. Для анализа динамики последнего использованы методы математической статистики. По результатам анализа разработаны рекомендации по совершенствованию управления затратоемкостью продукции в ООО «Аквафрост», эффективность которых обоснована необходимыми технико-экономическими расчетами. Diploma thesis deals with theoretical aspects management improvement research of the product input intensity at the food industry enterprise. The composition and structure of Aquafrost ltd operational expenses were analyzed by the economic elements, the ratio of enterprise basic and overhead costs, the dynamics of the cost indicator for 1 product UAH from 2014 to 2016 by quarters. Mathematical statistics methods are used to analyze the dynamics of the latter. According to the results of the analysis, recommendations were made to improve management of the product input intensity at the Aquafrost ltd, the effectiveness of which is substantiated by the necessary technical and economic calculations. |
|
Date |
2018-09-26T21:14:45Z
2018-09-26T21:14:45Z 2018 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7642
|
|
Language |
uk
|
|