Запис Детальніше

Удосконалення управління затратоємністю продукції на підприємстві

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення управління затратоємністю продукції на підприємстві
Совершенствование управления затратоемкостью продукции консультация
Management improvement of the product input intensity at the food industry enterprise (for example, Aquafrost ltd)
 
Creator Рац, Є.О.
 
Subject витрати
система управління витратами
витратоємність
мотивація
максимізація прибутку
вартість
затраты
система управления затратами
витратоємність
мотивация
максимизация прибыли
стоимость
costs
cost management system
input intensity
motivation
profit maximization
cost
 
Description У роботі розглядаються теоретичні аспекти дослідження удосконалення управління витратоємністю продукції на підприємстві харчової промисловості
Проаналізовано склад і структуру операційних витрат в ТОВ «Аквафрост» за економічними елементами, співвідношення основних і накладних витрат підприємства, динаміка показника витрат на 1 грн. продукції з 2014 по 2016 по кварталам. Для аналізу динаміки останнього використано методи математичної статистики.
За результатами аналізу розроблені рекомендації щодо удосконалення управління витратоємністю продукції в ТОВ «Аквафрост», ефективність яких обґрунтована необхідними техніко-економічними розрахунками.
В работе рассматриваются теоретические аспекты исследования совершенствование управления затратоемкостью продукции на предприятии пищевой промышленности
Проанализированы состав и структуру операционных затрат в ООО «Аквафрост» за экономическими элементами, соотношение основных и накладных расходов предприятия, динамика показателя затрат на 1 грн. продукции с 2014 по 2016 по кварталам. Для анализа динамики последнего использованы методы математической статистики.
По результатам анализа разработаны рекомендации по совершенствованию управления затратоемкостью продукции в ООО «Аквафрост», эффективность которых обоснована необходимыми технико-экономическими расчетами.
Diploma thesis deals with theoretical aspects management improvement research of the product input intensity at the food industry enterprise.
The composition and structure of Aquafrost ltd operational expenses were analyzed by the economic elements, the ratio of enterprise basic and overhead costs, the dynamics of the cost indicator for 1 product UAH from 2014 to 2016 by quarters. Mathematical statistics methods are used to analyze the dynamics of the latter.
According to the results of the analysis, recommendations were made to improve management of the product input intensity at the Aquafrost ltd, the effectiveness of which is substantiated by the necessary technical and economic calculations.
 
Date 2018-09-26T21:14:45Z
2018-09-26T21:14:45Z
2018
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7642
 
Language uk