Запис Детальніше

Формування технології прийняття управлінських рішень на підприємстві

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування технології прийняття управлінських рішень на підприємстві
Формирование технологии принятия управленческих решений на предприятии
Formation of technology for making managerial decisions at the enterprise
 
Creator Васиченко, К.О.
 
Subject управлінські рішення
процес прийняття управлінського рішення
критерій прийняття управлінського рішення
маржинальний доход
сирна галузь
управленческие решения
процесс принятия управленческого решения
критерий принятия управленческого решения
маржинальный доход
сырная отрасль
managerial decisions
the process of making a management decision
criterion of management decision making
marginal revenue
cheese industry
 
Description У роботі розглядаються теоретичні аспекти сутності прийняття управлінських рішень та операції даного процесу.
Проаналізовано діяльність підприємства та сучасні тенденції розвитку сирної галузі. Визначено галузеві загрози й можливості Тарутинського сирзаводу.
Обґрунтовано пропозиції щодо критеріїв прийняття типових управлінських рішень та запропоновано технологію прийняття управлінських рішень щодо зміни обсягів виробництва і встановлення знижок.
В работе рассматриваются теоретические аспекты сущности принятия управленческих решений и операции данного процесса.
Проанализирована деятельность предприятия и современные тенденции развития сырной отрасли. Определены отраслевые угрозы и возможности Тарутинского сырзавода.
Обоснованы предложения относительно критериев принятия типовых управленческих решений и предложена технология принятия управленческих решений по изменению объемов производства и установления скидок.
Diploma thesis deals with theoretical aspects of the theoretical aspects of making managerial decisions and operations of this process.
The enterprise activity and current trends in the development of cheese industry are analyzed. The industry threats and opportunities of Tarutinsky Cheese Factory are determined.
The proposals on the criteria for making typical management decisions are substantiated, and the technology of making managerial decisions regarding changes in production volumes and the establishment of discounts is proposed.
 
Date 2018-09-26T22:34:48Z
2018-09-26T22:34:48Z
2018
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7652
 
Language uk