Запис Детальніше

Експертиза безпечності і якості макаронних виробів вітчизняного та зарубіжного виробництва

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Експертиза безпечності і якості макаронних виробів вітчизняного та зарубіжного виробництва
Examination of safety and quality of macaroni products of domestic and foreign production
 
Creator Костюк, О.В.
 
Subject експертиза
експертиза макаронних виробів
якісний аналіз
кількісний аналіз
правові аспекти визначення
expertise
expertise of pasta products
qualitative analysis
quantitative analysis
specification of legal aspects
 
Description У роботі розглядаються сучасні технології макаронних виробів, основні фактори, що визначають функціональні та споживчі властивості: технологічні параметри основних операцій виробництва; якість борошна, як основної сировини; якісний і кількісний склад макаронного тіста з додатковою і нетрадиційною сировиною, також методи виявлення фальсифікації макаронних виробів.
Проаналізовано правова, нормативна і технічна інформативна база виробництва макаронних виробів у країнах європейської спільноти та Україні.
Запропонована комплексна методика визначення показників якості та безпечності макаронних виробів, яка проста у виконанні підготовки проб до аналізу, не містить великої кількості токсичних хімічних реактивів, математична обробка результатів аналізу проводиться автоматично, що зменшує трудомісткість та час оформлення протоколу випробування.
The Master’s qualifying paper consists of three sections, the object of the study being pasta products of both domestic and foreign production.
The diploma thesis deals modern technologies of macaroni products, main factors determining functional and consumer properties: technological parameters of the basic operations of production; quality of flour as the main raw material; qualitative and quantitative composition of macaroni dough with additional and non-traditional raw materials, as well as methods of detecting low quality pasta.
Author analysis legal, normative and technical informative base of macaroni production in Europe and Ukraine.
 
Date 2018-12-11T21:05:53Z
2018-12-11T21:05:53Z
2018
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8051
 
Language uk