Запис Детальніше

Товарознавча характеристика асортименту, споживчих властивостей та експертиза шоколаду

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Товарознавча характеристика асортименту, споживчих властивостей та експертиза шоколаду
Commodity characteristics of assortment, consumer properties and examination of chocolate
 
Creator Какоуров, С.О.
 
Subject експертна оцінка шоколаду за ДСТУ 3924-2000 Шоколад Загальні технічні умови
expert estimation of chocolate according to DSTU 3924-2000 Chocolate General technical conditions
 
Description Кваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – шоколад його товарознавча характеристика.
У роботі розглядаються теоретичні аспекти стосовно методів товарознавчої експертизи шоколаду.
Проаналізовано національну законодавчу базу, стан ринку України.
Master's qualification work consists of three sections. Object of research - Chocolate is its commodity-specific characteristic.
The paper deals with theoretical aspects concerning the methods of commodity research of chocolate experiment.
The national legal framework, the state of the Ukrainian market, is analyzed.
 
Date 2018-12-11T21:37:49Z
2018-12-11T21:37:49Z
2018
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8055
 
Language uk