Товарознавча характеристика асортименту, споживчих властивостей та експертиза шоколаду
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Товарознавча характеристика асортименту, споживчих властивостей та експертиза шоколаду
Commodity characteristics of assortment, consumer properties and examination of chocolate |
|
Creator |
Какоуров, С.О.
|
|
Subject |
експертна оцінка шоколаду за ДСТУ 3924-2000 Шоколад Загальні технічні умови
expert estimation of chocolate according to DSTU 3924-2000 Chocolate General technical conditions |
|
Description |
Кваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – шоколад його товарознавча характеристика. У роботі розглядаються теоретичні аспекти стосовно методів товарознавчої експертизи шоколаду. Проаналізовано національну законодавчу базу, стан ринку України. Master's qualification work consists of three sections. Object of research - Chocolate is its commodity-specific characteristic. The paper deals with theoretical aspects concerning the methods of commodity research of chocolate experiment. The national legal framework, the state of the Ukrainian market, is analyzed. |
|
Date |
2018-12-11T21:37:49Z
2018-12-11T21:37:49Z 2018 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8055
|
|
Language |
uk
|
|