Розробка стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно –ресторанного бізнесу
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно –ресторанного бізнесу
Development of the strategy of increasing the competitiveness of enterprises of the hotel-rescue business |
|
Creator |
Федченко, Ю.Д.
|
|
Subject |
готельно-ресторанних бізнес
економічна криза конкурентоспроможность підприємства hotel and restaurant business the economic crisis the competitiveness of the enterprise |
|
Description |
Мета і завдання дослідження полягають у формуванні теоретико-методологічних положень та практичних рекомендацій щодо розробки ефективної стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу в умовах економічної кризи.
The purpose and tasks of the study are to formulate theoretical and methodological provisions and practical recommendations for the development of an effective strategy for improving the competitiveness of enterprises of hotel and restaurant business in the conditions of the economic crisis. |
|
Date |
2018-12-14T11:19:36Z
2018-12-14T11:19:36Z 2018 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8128
|
|
Language |
uk
|
|