Запис Детальніше

Розробка стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно –ресторанного бізнесу

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно –ресторанного бізнесу
Development of the strategy of increasing the competitiveness of enterprises of the hotel-rescue business
 
Creator Федченко, Ю.Д.
 
Subject готельно-ресторанних бізнес
економічна криза
конкурентоспроможность підприємства
hotel and restaurant business
the economic crisis
the competitiveness of the enterprise
 
Description Мета і завдання дослідження полягають у формуванні теоретико-методологічних положень та практичних рекомендацій щодо розробки ефективної стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу в умовах економічної кризи.
The purpose and tasks of the study are to formulate theoretical and methodological provisions and practical recommendations for the development of an effective strategy for improving the competitiveness of enterprises of hotel and restaurant business in the conditions of the economic crisis.
 
Date 2018-12-14T11:19:36Z
2018-12-14T11:19:36Z
2018
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8128
 
Language uk