Запис Детальніше

Екологічна безпека підвищення якості харчових продуктів методом ліофілізації (сублімації)

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Екологічна безпека підвищення якості харчових продуктів методом ліофілізації (сублімації)
 
Creator Ільїна, О. М.
 
Subject сублімація
вакуумна сублімація
заморожені продукти
sublimation
vacuum sublimation
frozen foods
 
Description Досліджено явище сублімаційної сушки продуктів. Розглянуто переваги сублімації та процес висушування харчових продуктів.
The phenomenon of sublimation drying of products is investigated. The advantages of sublimation and the process of drying food products are considered.
 
Date 2018-05-25T11:26:11Z
2018-05-25T11:26:11Z
2018
 
Type Thesis
 
Identifier Ільїна О. М. Екологічна безпека підвищення якості харчових продуктів методом ліофілізації (сублімації) [Електронний ресурс] / О. М. Ільїна // Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р. – Електрон. текст. дані. – 2018. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-ebmd/all-ebmd-2018/paper/view/4332.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/20830
639.38
 
Language uk_UA
 
Relation Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р.
https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-ebmd/all-ebmd-2018/paper/view/4332
 
Format application/pdf
 
Publisher ВНТУ