Екологічна безпека підвищення якості харчових продуктів методом ліофілізації (сублімації)
Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Екологічна безпека підвищення якості харчових продуктів методом ліофілізації (сублімації)
|
|
Creator |
Ільїна, О. М.
|
|
Subject |
сублімація
вакуумна сублімація заморожені продукти sublimation vacuum sublimation frozen foods |
|
Description |
Досліджено явище сублімаційної сушки продуктів. Розглянуто переваги сублімації та процес висушування харчових продуктів.
The phenomenon of sublimation drying of products is investigated. The advantages of sublimation and the process of drying food products are considered. |
|
Date |
2018-05-25T11:26:11Z
2018-05-25T11:26:11Z 2018 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Ільїна О. М. Екологічна безпека підвищення якості харчових продуктів методом ліофілізації (сублімації) [Електронний ресурс] / О. М. Ільїна // Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р. – Електрон. текст. дані. – 2018. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-ebmd/all-ebmd-2018/paper/view/4332.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/20830 639.38 |
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р.
https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-ebmd/all-ebmd-2018/paper/view/4332 |
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
ВНТУ
|
|