Запис Детальніше

Комп’ютерна програма «Програмний модуль ідентифікації користувача за відбитками пальців через смартфон з подальшою авторизацією» («Програмний модуль ідентифікації користувача з авторизацією»)

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Комп’ютерна програма «Програмний модуль ідентифікації користувача за відбитками пальців через смартфон з подальшою авторизацією» («Програмний модуль ідентифікації користувача з авторизацією»)
 
Creator Азарова, Анжеліка Олексіївна
Азарова, Лариса Євстахіївна
Мисько, Юлія Олегівна
Колган, Вікторія Альбертівна
 
Subject смартфон
авторизація
несанкціонований доступ
 
Description У роботі спроектовано та реалізовано програмний модуль ідентифікації користувача за відбитками пальців через смартфон. Під час розробки модулю було визначено недоліки та переваги кожного існуючого методу ідентифікації користувачів. Увага зосереджена на задачі вдосконалення існуючих засобів захисту інформаційних комп’ютерних систем від несанкціонованого доступу з боку неавторизованих користувачів. Досягнення цієї мети здійснюється через базу даних управління та контролю доступу, в якій розмежування доступу відбувається за допомогою ідентифікації користувачів процесом розпізнавання параметрів, що точно визначають користувача, а саме ідентифікація за відбитками пальців через смартфон. Модуль успішно протестовано.
 
Date 2018-12-23T21:07:06Z
2018-12-23T21:07:06Z
2018-06-11
 
Type Patent
 
Identifier Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір №79708 (UA). Комп’ютерна програма «Програмний модуль ідентифікації користувача за відбитками пальців через смартфон з подальшою авторизацією» («Програмний модуль ідентифікації користувача з авторизацією») [Текст] / Анжеліка Олексіївна Азарова, Лариса Євстахіївна Азарова, Юлія Олегівна Мисько, Вікторія Альбертівна Колган (Україна). – ; Міністерство економічного розвитку і торгівлі України. – Дата реєстрації 11.06.2018 р.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/22999
 
Language uk_UA
 
Format application/pdf
application/pdf
 
Publisher Міністерство економічного розвитку і торгівлі україни