Визначення органолептичних показників якості хлібобулочних виробів
Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення органолептичних показників якості хлібобулочних виробів
|
|
Creator |
Гурневич, А. Г.
|
|
Subject |
хліб
хлібобулочні вироби показники якості bread bakery products quality indices |
|
Description |
Проведено огляд органолептичних показників якості хлібобулочних виробів.
A review of organoleptic indicators of quality of bakery products was conducted. |
|
Date |
2018-05-25T11:21:53Z
2018-05-25T11:21:53Z 2018 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Гурневич А. Г. Визначення органолептичних показників якості хлібобулочних виробів [Електронний ресурс] / А. Г. Гурневич // Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р. – Електрон. текст. дані. – 2018. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2018/paper/view/4633.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/20786 [343.148: 664.6] (477) |
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р.
https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2018/paper/view/4633 |
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
ВНТУ
|
|