Запис Детальніше

Визначення органолептичних показників якості хлібобулочних виробів

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення органолептичних показників якості хлібобулочних виробів
 
Creator Гурневич, А. Г.
 
Subject хліб
хлібобулочні вироби
показники якості
bread
bakery products
quality indices
 
Description Проведено огляд органолептичних показників якості хлібобулочних виробів.
A review of organoleptic indicators of quality of bakery products was conducted.
 
Date 2018-05-25T11:21:53Z
2018-05-25T11:21:53Z
2018
 
Type Thesis
 
Identifier Гурневич А. Г. Визначення органолептичних показників якості хлібобулочних виробів [Електронний ресурс] / А. Г. Гурневич // Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р. – Електрон. текст. дані. – 2018. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2018/paper/view/4633.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/20786
[343.148: 664.6] (477)
 
Language uk_UA
 
Relation Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р.
https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2018/paper/view/4633
 
Format application/pdf
 
Publisher ВНТУ