Підвищення конкурентоспроможності молокопереробної галузі України
Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Підвищення конкурентоспроможності молокопереробної галузі України
|
|
Creator |
Лесько, О. Й.
|
|
Subject |
олоко
підприємства управління ринок сільськогосподарські підприємства аграрнийсектор ilk enterprises management market agriculturalenterprises agrariansector |
|
Description |
Запропоновано низку пропозицій та рекомендацій покращення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств України, що дозволяють вирішити проблему із сировиною базою та збільшити сектор української молочної продукції на зовнішньому ринку.
A numberofsuggestionsandrecommendationsforimprovingthecompetitivenessofdairyprocessingenterprisesofUkraineareoff ered, whichallowsolvingtheproblemwithrawmaterialbaseandincreasethesectorofUkrainiandairyproductsontheforeignmarket. |
|
Date |
2018-05-25T11:39:19Z
2018-05-25T11:39:19Z 2018 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Лесько О. Й. Підвищення конкурентоспроможності молокопереробної галузі України [Електронний ресурс] / О. Й. Лесько // Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р. – Електрон. текст. дані. – 2018. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2018/paper/view/3731.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/21081 005.332.4:338.439 |
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р.
https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2018/paper/view/3731 |
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
ВНТУ
|
|