Запис Детальніше

Методичні вказівки до самостійної підготовки та виконання курсової роботи з дисципліни «Міжнародні розрахунки та валютні операції» для студентів спеціальності 073 – Менеджмент ІІ (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент фінансово-кредитної діяльності»

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до самостійної підготовки та виконання курсової роботи з дисципліни «Міжнародні розрахунки та валютні операції» для студентів спеціальності 073 – Менеджмент ІІ (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент фінансово-кредитної діяльності»
 
Creator Зянько, В. В.
Єпіфанова, І. Ю.
Фурик, В. Г.
Коваль, Н. О.
 
Subject міжнародні розрахунки
зовнішньоекономічна діяльність
Міжнародні валютні організації
міжнародний лізинг
валютні операції
 
Description У методичних вказівках розглянуто вимоги до самостійної підготовки та виконання курсової роботи з дисципліни «Міжнародні розрахунки та валютні операції» для студентів денної та заочної форм навчання, зокрема, наведено теми індивідуальних завдань та питання для самоконтролю; базову тематику курсових робіт і вимоги до змісту, структури та оформлення курсової роботи; рекомендовану літературу
 
Date 2018-12-28T07:49:13Z
2018-12-28T07:49:13Z
2019
 
Type Methodical instructions
 
Identifier Методичні вказівки до самостійної підготовки та виконання курсової роботи з дисципліни «Міжнародні розрахунки та валютні операції» для студентів спеціальності 073 – Менеджмент ІІ (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент фінансово-кредитної діяльності» [Текст] / уклад.: В. В. Зянько, І. Ю. Єпіфанова, В. Г. Фурик, Н. О. Коваль. – Вінниця : ВНТУ, 2019. – 32 с.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/23003
 
Language uk_UA
 
Format application/pdf
 
Publisher ВНТУ