Запис Детальніше

Комп’ютерна програма «Захист інформації від несанкціонованого копіювання шляхом прив’язки до унікальних параметрів вінчестера і використання ключа» («Захист інформації від НСК»)

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Комп’ютерна програма «Захист інформації від несанкціонованого копіювання шляхом прив’язки до унікальних параметрів вінчестера і використання ключа» («Захист інформації від НСК»)
 
Creator Азарова, Анжеліка Олексіївна
Азарова, Лариса Євстахіївна
Каплун, Ірина Сергіївна
Щербатюк, Артем Володимирович
 
Subject програмне забезпечення
модуль захисту
система захисту програмного забезпечення
 
Description В даній роботі розроблено систему захисту програмного забезпечення від несанкціонованого копіювання шляхом прив’язки до унікальних параметрів вінчестера із використанням ключа активації. В ході виконання роботи розглянуто систему захисту програмного забезпечення, загрози несанкціонованого копіювання та методи захисту від НСК. Розроблено алгоритм системи захисту програмного продукту від НСК та програмно реалізовано спроектований модуль захисту. Для розробки захисту програмного забезпечення було обрано середовище Visual Studio та мову програмування C#.
 
Date 2018-12-23T20:29:56Z
2018-12-23T20:29:56Z
2018-06-11
 
Type Patent
 
Identifier Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 79711 (UA). Комп’ютерна програма «Захист інформації від несанкціонованого копіювання шляхом прив’язки до унікальних параметрів вінчестера і використання ключа («Захист інформації від НСК») [Текст] / Анжеліка Олексіївна Азарова, Лариса Євстахіївна Азарова, Ірина Сергіївна Каплун, Артем Володимирович Щербатюк (Україна) ; Міністерство економічного розвитку і торгівлі України. – Дата реєстрації 11.06.2018 р.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/22996
 
Language uk_UA
 
Format application/pdf
application/pdf
 
Publisher Міністерство економічного розвитку і торгівлі україни