Запис Детальніше

Удосконалення системи охорони довкілля на підприємствах галузі хлібопродуктів

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення системи охорони довкілля на підприємствах галузі хлібопродуктів
 
Creator Зацерклянний, М. М.
 
Subject атмосферне повітря
викиди шкідливих речовин
виробничі процеси
галузі хлібопродуктів
 
Description Виробничі процеси підприємств галузі хлібопродуктів істотно впливають на стан довкілля. Вплив характеризується наступними напрямами: забрудненням атмосферного повітря, викидів пилу при прийманні, транспортуванні, переміщенні, очищенні, сушінні, сухих методах підготовки зерна та його переробки.
Производственные процессы предприятий отрасли хлебопродуктов существенное влияние на состояние окружающей среды. Влияние характеризуется следующим направлениям: загрязнением атмосферного воздуха, выбросов пыли при приеме, транспортировке, перемещении, очистке, сушке, сухих методах подготовки зерна и его переработки.
The production processes of the bakery enterprises significantly affect the state of the environment. Influence is characterized by the following areas: air pollution, dust emissions when receiving, transporting, moving, cleaning, drying, dry methods of preparation of grain and its processing.
 
Date 2017-10-12T08:36:29Z
2017-10-12T08:36:29Z
2017-09
 
Type Thesis
 
Identifier Зацерклянний М. М. Удосконалення системи охорони довкілля на підприємствах галузі хлібопродуктів [Текст] / Зацерклянний М. М. // Матеріали конференції VI Всеукраїнського з’їзду екологів, 21-22 вересня 2017 р. - ВНТУ, 2017. - С. 25.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/18414
678.065:628.474.4
 
Language uk_UA
 
Relation Матеріали конференції VI Всеукраїнського з’їзду екологів, 21-22 вересня 2017 р.
 
Format application/pdf
 
Publisher ВНТУ