Запис Детальніше

Якість та конкурентоспроможність продукції на підприємстві вінницької області.

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Якість та конкурентоспроможність продукції на підприємстві вінницької області.
 
Creator Лесько, О. Й.
Гринь, А. О.
 
Subject якість продукції
конкурентоспроможність
підприємство
productquality
competitiveness
enterprise
 
Description У статті висвітлено необхідність удосконалення якості продукції на підприємствах. Наведено основні шляхи підвищення управління якістю продукції.
The article highlights the need to improve the quality of products at enterprises. The main ways of improving product quality management are presented.
 
Date 2018-05-25T11:39:28Z
2018-05-25T11:39:28Z
2018
 
Type Thesis
 
Identifier Лесько О. Й. Якість та конкурентоспроможність продукції на підприємстві вінницької області. [Електронний ресурс] / О. Й. Лесько, А. О. Гринь // Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р. – Електрон. текст. дані. – 2018. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2018/paper/view/4853.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/21097
658.562
 
Language uk_UA
 
Relation Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р.
https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2018/paper/view/4853
 
Format application/pdf
 
Publisher ВНТУ