Підвищення конкурентоспроможності молокопереробної галузі України
Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Підвищення конкурентоспроможності молокопереробної галузі України
|
|
Creator |
Пересунько, Н. С.
|
|
Subject |
олоко
підприємства управління ринок сільськогосподарські підприємства аграрнийсектор ilk enterprises management market agriculturalenterprises agrariansector |
|
Description |
Запропоновано низку пропозицій та рекомендацій покращення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств України, що дозволяють вирішити проблему із сировиною базою та збільшити сектор української молочної продукції на зовнішньому ринку.
A numberofsuggestionsandrecommendationsforimprovingthecompetitivenessofdairyprocessingenterprisesofUkraineareoff ered, whichallowsolvingtheproblemwithrawmaterialbaseandincreasethesectorofUkrainiandairyproductsontheforeignmarket. |
|
Date |
2018-05-25T11:39:49Z
2018-05-25T11:39:49Z 2018 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Пересунько Н. С. Підвищення конкурентоспроможності молокопереробної галузі України [Електронний ресурс] / Н. С. Пересунько // Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р. – Електрон. текст. дані. – 2018. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2018/paper/view/3880.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/21126 005.332.4:338.439 |
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р.
https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2018/paper/view/3880 |
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
ВНТУ
|
|