Запис Детальніше

Підвищення конкурентоспроможності молокопереробної галузі України

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підвищення конкурентоспроможності молокопереробної галузі України
 
Creator Пересунько, Н. С.
 
Subject олоко
підприємства
управління
ринок
сільськогосподарські підприємства
аграрнийсектор
ilk
enterprises
management
market
agriculturalenterprises
agrariansector
 
Description Запропоновано низку пропозицій та рекомендацій покращення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств України, що дозволяють вирішити проблему із сировиною базою та збільшити сектор української молочної продукції на зовнішньому ринку.
A numberofsuggestionsandrecommendationsforimprovingthecompetitivenessofdairyprocessingenterprisesofUkraineareoff ered, whichallowsolvingtheproblemwithrawmaterialbaseandincreasethesectorofUkrainiandairyproductsontheforeignmarket.
 
Date 2018-05-25T11:39:49Z
2018-05-25T11:39:49Z
2018
 
Type Thesis
 
Identifier Пересунько Н. С. Підвищення конкурентоспроможності молокопереробної галузі України [Електронний ресурс] / Н. С. Пересунько // Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р. – Електрон. текст. дані. – 2018. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2018/paper/view/3880.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/21126
005.332.4:338.439
 
Language uk_UA
 
Relation Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р.
https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2018/paper/view/3880
 
Format application/pdf
 
Publisher ВНТУ