Запис Детальніше

Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з вивчення дисципліни «Основи анатомії та фізіології людини» для студентів напряму підготовки «Радіоелектронні апарати»

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки
до самостійної роботи студентів з вивчення
дисципліни «Основи анатомії та фізіології
людини» для студентів напряму підготовки
«Радіоелектронні апарати»
 
Creator Штофель, Д. Х.
 
Subject анатомія
фізіологія
біологія людини
біомедична інженерія
біотехнічні та медичні апарати і системи
самостійна робота студента
 
Description Методичні вказівки містять рекомендації до самостійної підготовки студентів з ди-сципліни «Основи анатомії та фізіології людини» в позааудиторний час. Наведено пе-релік питань з кожної теми та відповідний список літератури для самостійної роботи студентів. Наведено відомості щодо організації вивчення дисципліни. Наведено вимоги до написання контрольної роботи для студентів заочної форми навчання та виконання інших індивідуальних завдань.
Методичні вказівки призначені для студентів, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра за напрямом підготовки 6.050902 – «Радіоелектрон-ні апарати» (спеціалізація «Біотехнічні та медичні апарати і системи») денної та заочної форм навчання
 
Date 2018-11-27T10:12:41Z
2018-11-27T10:12:41Z
2017
 
Type Toolkit
 
Identifier Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з вивчення дисципліни «Основи анатомії та фізіології людини» для студентів напряму підготовки «Радіоелектронні апарати» [Текст] / уклад. Д. Х. Штофель. – Вінниця : ВНТУ, 2017. – 26 c.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/22932
 
Language uk_UA
 
Format application/pdf
 
Publisher ВНТУ