Запис Детальніше

Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з вивчення дисципліни «Основи біофізики та біомеханіки людини» для студентів напряму підготовки «Радіоелектронні апарати»

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з вивчення дисципліни «Основи біофізики та біомеханіки людини» для студентів напряму підготовки
«Радіоелектронні апарати»
 
Creator Штофель, Д. Х.
 
Subject біофізика
біомеханіка
самостійна робота студента
 
Description Методичні вказівки містять рекомендації до самостійної підготовки студентів з дисципліни «Основи біофізики та біомеханіки людини» в позааудиторний час. Наведено перелік питань з кожної теми та відповідний список літератури для самостійного опрацювання. Наведено відомості щодо організації вивчення дисципліни. Наведено вимоги до написання контрольної роботи для студентів заочної форми навчання та виконання інших індивідуальних завдань.
Методичні вказівки призначені для студентів, які навчаються здобувають освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра за напрямом підготовки 6.050902 – «Радіоелектронні апарати» та спеціальністю 163 - «Біомедична інженерія» денної та заочної форм навчання.
 
Date 2018-03-21T07:30:58Z
2018-03-21T07:30:58Z
2017
 
Type Toolkit
 
Identifier Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з вивчення дисципліни «Основи біофізики та біомеханіки людини» для студентів напряму підготовки «Радіоелектронні апарати» для студентів напряму підготовки «Радіоелектронні апарати» [Текст] / уклад. Д. Х. Штофель. – Вінниця : ВНТУ, 2017. – 20 c.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/19854
 
Language uk_UA
 
Format application/pdf
 
Publisher ВНТУ