Запис Детальніше

Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Реструктуризація та санація в інноваційному підприємництві» для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності «Менеджмент»

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Реструктуризація та санація в інноваційному підприємництві» для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності «Менеджмент»
 
Creator Єпіфанова, І. Ю.
 
Subject реструктуризація
санація
банкрутство
розвиток
інновації
 
Description В методичних вказівках розглянуто зміст дисципліни «Реструктуризація та санація в інноваційному підприємництві» для студентів денної та заочної форм навчання, перелік питань та ситуаційних завдань для самостійної роботи, основні вимоги до написання контрольних робіт для студентів заочної форми навчання із дисципліни, питання до іспиту, запропоновано тестові завдання та задачі, а також рекомендована література.
 
Date 2018-06-18T19:13:54Z
2018-06-18T19:13:54Z
2018
 
Type Other
 
Identifier Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Реструктуризація та санація в інноваційному підприємництві» для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності «Менеджмент» [Текст] / уклад. І. Ю. Єпіфанова. – Вінниця : ВНТУ, 2018. – 45 с.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/22161
 
Language uk_UA
 
Format application/pdf
 
Publisher ВНТУ