Обґрунтування вибору факторів, які чинять вплив на інвестиційну привабливість підприємств кондитерської галузі
Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Обґрунтування вибору факторів, які чинять вплив на інвестиційну привабливість підприємств кондитерської галузі
|
|
Creator |
Міронова, Юлія
Слободянюк, Олександр |
|
Subject |
фінансовий потенціал, фінансові ресурси підприємства, формування фінансового потенціалу, методика оцінки фінансового потенціалу, фінансовий потенціал переробних підприємств
financial potential, financial resources of the enterprise, formation of financial potential, methodology for assessing financial potential, financial potential of processing enterprises |
|
Description |
У статті відображено теоретичні основи сутності фінансового потенціалу вітчизняних плодоовочевих переробних підприємств в умовах євроінтеграції. Проаналізовано та систематизовано наукові підходи до визначення поняття «фінансовий потенціал» підприємства та методів його оцінки. Досліджено практичні й методичні аспекти оцінки фінансового потенціалу переробного підприємства та умов його формування. Проведена оцінка фінансового потенціалу за показниками на прикладі ТОВ «Вінницький консервний завод».
|
|
Date |
2018-03-06T15:09:55Z
2018-03-06T15:09:55Z 2017-12 |
|
Type |
Monograph
|
|
Identifier |
Міронова Ю. В. Обґрунтування вибору факторів, які чинять вплив на інвестиційну привабливість підприємств кондитерської галузі / Міронова Ю. В., Слободянюк О. Е. // Теоретичні та практичні аспекти розвитку підприємництва в Україні: колективна монографія / Під ред. д.е.н., професора О. О. Непочатенко. – Умань : Сочінський, 2017. – С. 322−326.
2524-0072 http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/19751 |
|
Language |
uk_UA
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Умань : Сочінський
|
|