Запис Детальніше

Методичні вказівки з «Іноземної мови за професійним спрямуванням» (англійська) для підготовки студентів старших курсів до вступу у магістратуру

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки з «Іноземної мови за професійним спрямуванням» (англійська) для підготовки студентів старших курсів до вступу у магістратуру
 
Creator Шестопал, О. В.
Сенченко, В. О.
Слободянюк, А. А.
Насонова, Н. А.
Shestopal, O. V.
Senchenko, V. O.
Slobodianiuk, A. A.
Nasonova, N. A.
 
Description Завданням рукопису є забезпечення знань, необхідних фахівцям для роботи у галузях менеджменту і зварювання, та підготовка до складання іспиту з англійської мови у магістратуру. В даному методичному виданні приділяється велика увага повторенню лексичного матеріалу, набутому за попередні роки вивчення англійської мови. Розроблено багато текстів із завданнями до них по спеціальностям "Зварювання" та "Менеджмент"
Методичні вказівки призначені для підготовки студентів старших курсів до вступу у магістратуру зі спеціальностей «Менеджмент» та «Зварювання» . Складається з трьох розділів, містить навчальний матеріал, що відповідає програмі курсу англійської мови, що вивчається у технічних ВНЗ.
 
Date 2018-02-25T11:23:02Z
2018-02-25T11:23:02Z
2016
 
Type Toolkit
 
Identifier Методичні вказівки з «Іноземної мови за професійним спрямуванням» (англійська) для підготовки студентів старших курсів до вступу у магістратуру [Текст] / уклад.: О. В. Шестопал, В. О. Сенченко, А. А. Слободянюк, Н. А. Насонова. – Вінниця : ВНТУ, 2016. – 79 с.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/19710
 
Language en
 
Format application/pdf
 
Publisher ВНТУ