Використання безвідходних та маловідходних технології харчово-го виробництва на прикладі олійно-жирової галузі
Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання безвідходних та маловідходних технології харчово-го виробництва на прикладі олійно-жирової галузі
|
|
Creator |
Горейко, І. М.
|
|
Subject |
безвідходне та маловідходне виробництво
природоохоронні заходи безвідходні технології ресурсозбереження комплексне використання сировини екологізація ecologization non-waste and non-waste production environmental measures non-waste technologies resource conservation integrated use of raw materials |
|
Description |
Запропоновано методи використання безвідходних та маловідходних технології харчового виробництва на прикладі олійно-жирової галузі, запропоновано заходи щодо підвищення використання даного виробництва та основні напрямки екологізації суспільного виробництва.
The methods of using non-waste and low-consumption technologies of the food industry on the example of the oil and fat industry are proposed, measures are proposed to increase the use of this production and the main areas of environmentalization of social production. |
|
Date |
2018-05-25T11:26:06Z
2018-05-25T11:26:06Z 2018 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Горейко І. М. Використання безвідходних та маловідходних технології харчово-го виробництва на прикладі олійно-жирової галузі [Електронний ресурс] / І. М. Горейко // Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р. – Електрон. текст. дані. – 2018. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-ebmd/all-ebmd-2018/paper/view/4165.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/20822 665.11:67.08 |
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р.
https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-ebmd/all-ebmd-2018/paper/view/4165 |
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
ВНТУ
|
|