Запис Детальніше

Використання безвідходних та маловідходних технології харчово-го виробництва на прикладі олійно-жирової галузі

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання безвідходних та маловідходних технології харчово-го виробництва на прикладі олійно-жирової галузі
 
Creator Горейко, І. М.
 
Subject безвідходне та маловідходне виробництво
природоохоронні заходи
безвідходні технології
ресурсозбереження
комплексне використання сировини
екологізація
ecologization
non-waste and non-waste production
environmental measures
non-waste technologies
resource conservation
integrated use of raw materials
 
Description Запропоновано методи використання безвідходних та маловідходних технології харчового виробництва на прикладі олійно-жирової галузі, запропоновано заходи щодо підвищення використання даного виробництва та основні напрямки екологізації суспільного виробництва.
The methods of using non-waste and low-consumption technologies of the food industry on the example of the oil and fat industry are proposed, measures are proposed to increase the use of this production and the main areas of environmentalization of social production.
 
Date 2018-05-25T11:26:06Z
2018-05-25T11:26:06Z
2018
 
Type Thesis
 
Identifier Горейко І. М. Використання безвідходних та маловідходних технології харчово-го виробництва на прикладі олійно-жирової галузі [Електронний ресурс] / І. М. Горейко // Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р. – Електрон. текст. дані. – 2018. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-ebmd/all-ebmd-2018/paper/view/4165.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/20822
665.11:67.08
 
Language uk_UA
 
Relation Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р.
https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-ebmd/all-ebmd-2018/paper/view/4165
 
Format application/pdf
 
Publisher ВНТУ