Запис Детальніше

Влияние черновой прокатки на структуру штрипсовой стали Х70

EIR PSTU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Влияние черновой прокатки на структуру штрипсовой стали Х70
Вплив чорнової прокатки на структуру штрипсової стали Х70
Influens rough rolling on the structure strip’s steel X70
 
Creator Хлестов, Владимир Михайлович
Мурашкин, А. В.
Фролова, Зинаида Васильевна
Рубец, А. С.
Хлєстов, Володимир Михайлович
Мурашкін, А. В.
Фролова, Зінаїда Василівна
Рубець, А. С.
Khlestov, V. M.
Murashkin, A. V.
Frolova, Z. V.
Rubets, A. S.
 
Subject аустенит
прокатка
микроструктура
 
Description Влияние черновой прокатки на структуру штрипсовой стали Х70 / В. М. Хлестов [и др.] // Вісник Приазовського державного технічного університету : зб. наук. праць / ПДТУ. – Маріуполь, 2006. – Вип. 16. – С. 95–100.
Снижение температуры завершения черновой прокатки штрипсовой стали, а также ускорение подстуживания заготовок сразу после окончания прокатки значительно измельчают аустенитное зерно, формирующееся к моменту начала чистовой прокатки, что значительно повышает дисперсность и однородность конечной микроструктуры.
Знижка температури завершення чернової прокатки штрипсової стали, а також збільшення швидкісті охолодження заготівок після завершення прокатки значно змільчують аустенітне зерно, яке формується до начала чистової прокатки, що суттєво збільшує дисперсність та однорідність кінечної мікроструктури.
Decrease of temperature termination rough rolling of strip`s steels and increase of range cooling after completion this rolling lead to decrease austenite grains, which increase for the dispersity and homogeneity of final miscrostructure.
 
Date 2011-11-08T11:30:44Z
2011-11-08T11:30:44Z
2006
 
Type Article
 
Identifier http://eir.pstu.edu/handle/123456789/508
 
Language ru