Запис Детальніше

Стратегічне управління розвитком персоналу промислових підприємств

EIR PSTU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стратегічне управління розвитком персоналу промислових підприємств
 
Creator Колосок, Валерія Михайлівна
Богачов, Олександр Сергійович
Алістаєва, Антоніна Володимирівна
Колосок, Валерия Михайловна
Богачев, Александр Сергеевич
Алистаева, Антонина Владимировна
 
Description Колосок В. М. Стратегічне управління розвитком персоналу промислових підприємств : монографія / В. М. Колосок, О. А. Богачов, А. В. Алістаєва. – Маріуполь : ПДТУ, 2011. – 244 с.
У монографії розглянуто теоретико-методологічні засади управлінням розвитку промислового персоналу на рівні підприємств. Досліджено теоретичні засади стратегічного управління промисловими підприємствами та визначено роль та місце в ньому управління розвитком персоналу. ідентифіковано основні моделі та складові елементи стратегії управління розвитком персоналу, сформовано систему показників оцінки стану розвитку персоналу, обґрунтовано методичний підхід до визначення обсягу та джерел витрат на
розвиток персоналу. Запропоновано методичний підхід до визначення ефективності витрат на розвиток персоналу на основі регулювання взаємозв'язку продуктивності та оплати праці. Виявлено особливості організації стратегічного управління розвитком персоналу на крупних металургійних підприємствах України. Сформовано концепцію управління стратегічним розвитком персоналу промислового підприємства, представлено результати практичної апробації її елементів на прикладі металургійних підприємств, а також визначено перспективні напрями її розвитку в економіці України.
 
Date 2012-11-28T12:03:27Z
2012-11-28T12:03:27Z
2011
 
Type Book
 
Identifier http://eir.pstu.edu/handle/123456789/1876
 
Language uk