Набуття правової охорони на зовнішній вигляд страви як на об'єкт інтелектуальної власності
EIR PSTU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Набуття правової охорони на зовнішній вигляд страви як на об'єкт інтелектуальної власності
|
|
Creator |
Дуб, Володимир Васильович
Горєлков, Дмитрій Вікторович Нікуліна, Карина Миколаївна Дуб, Владимир Васильевич Горелков, Дмитрий Викторович Никулина, Карина Николаевна |
|
Subject |
промисловий зразок
авторське право |
|
Description |
Дуб В. В. Набуття правової охорони на зовнішній вигляд страви як на об'єкт інтелектуальної власності / В. В. Дуб, Д. В. Горєлков , K. M. Нікуліна // Теоретичні і практичні аспекти економіки та інтелектуальної власності = Theoretical and Practical Aspects of Economics and Intellectual Property : збірник наукових праць : у 3-х т. / ПДТУ. - Маріуполь, 2011. - Т. 1. - С. 231-235.
В цій статті розглянуті питання набуття правової охорони на зовнішній вигляд страв, що виготовляються на підприємствах харчування готельно-ресторанного господарства. This article examines the question of the acquisition of legal protection of appearance of the dishes that are made in catering establishments, hotel and restaurant industry. |
|
Date |
2011-11-02T08:46:04Z
2011-11-02T08:46:04Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://eir.pstu.edu/handle/123456789/339
|
|
Language |
uk
|
|