Запис Детальніше

Набуття правової охорони на зовнішній вигляд страви як на об'єкт інтелектуальної власності

EIR PSTU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Набуття правової охорони на зовнішній вигляд страви як на об'єкт інтелектуальної власності
 
Creator Дуб, Володимир Васильович
Горєлков, Дмитрій Вікторович
Нікуліна, Карина Миколаївна
Дуб, Владимир Васильевич
Горелков, Дмитрий Викторович
Никулина, Карина Николаевна
 
Subject промисловий зразок
авторське право
 
Description Дуб В. В. Набуття правової охорони на зовнішній вигляд страви як на об'єкт інтелектуальної власності / В. В. Дуб, Д. В. Горєлков , K. M. Нікуліна // Теоретичні і практичні аспекти економіки та інтелектуальної власності = Theoretical and Practical Aspects of Economics and Intellectual Property : збірник наукових праць : у 3-х т. / ПДТУ. - Маріуполь, 2011. - Т. 1. - С. 231-235.
В цій статті розглянуті питання набуття правової охорони на зовнішній вигляд страв, що виготовляються на підприємствах харчування готельно-ресторанного господарства.
This article examines the question of the acquisition of legal protection of appearance of the dishes that are made in catering establishments, hotel and restaurant industry.
 
Date 2011-11-02T08:46:04Z
2011-11-02T08:46:04Z
2011
 
Type Article
 
Identifier http://eir.pstu.edu/handle/123456789/339
 
Language uk