Запис Детальніше

Теоретичні та методологічні аспекти досліджень аудиту в сфері праці

EIR PSTU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Теоретичні та методологічні аспекти досліджень аудиту в сфері праці
Теоретические и методологические аспекты исследований аудита в сфере труда
Theoretical and Methodological Aspects of Research in the Field of Audit Work
 
Creator Дехтярьов, Святослав Миколайович
Дехтярёв, Святослав Николаевич
Dekhtyaryov, S.
 
Description Дехтярьов С. М. Теоретичні та методологічні аспекти досліджень аудиту в сфері праці [Текст] / С. М. Дехтярьов // Теоретичні і практичні аспекти економіки та інтелектуальної власності = Theoretical and Practical Aspects of Economics and Intellectual Property : збірник наукових праць : у 2-х вип. / ПДТУ. - Маріуполь, 2012. - Вип. 2, Т. 1. - С. 147-150.
У статті здійснено аналіз сучасних визначень та методологій аудиту в сфері праці. На підставі проведеного аналізу систематизовано методологічні засади аудиту в сфері праці в зарубіжній та вітчизняній науці, які можна впровадити в умовах національної економіки.
В статье осуществлен анализ современных определений и методологий аудита у сфере труда. На основании проведенного анализа систематизированы методологические основы аудита у сфере труда в зарубежной и отечественной науке, которые можно внедрить в условиях национальной экономики.
The article presents the analysis of the current definitions and methodologies for auditing work. We organize methodological basis of audit at work in the foreign and domestic science, which can be introduced in the national economy.
 
Date 2013-03-12T08:04:11Z
2013-03-12T08:04:11Z
2012
 
Type Article
 
Identifier http://eir.pstu.edu/handle/123456789/4469
 
Language uk