Запис Детальніше

Прикладні задачі теорії вірогідностей і математичної статистики

EIR PSTU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Прикладні задачі теорії вірогідностей і математичної статистики
 
Creator Сударев, Василь Петрович
Харлашин, Петро Степанович
Сударев, Василий Петрович
Харлашин, Петр Степанович
 
Description Сударев В. П. Прикладні задачі теорії вірогідностей і матиматичної статистики: Навчальний посібник для ВНЗ / В. П. Сударев, П. C. Харлашин, 2009. - 428 с: іл.
Навчальний посібник містить всі основні розділи курсу теорії вірогідності і математичної статистики, що зустрічаються при рішенні практичних виробничих завдань, обробці дослідних даних та визначенні їхньої точності і надійності.



Розглянуті також питання теорії наближених, обчислень і елементи теорії помилок.



У кожному розділі даний короткий виклад питань теорії, наведені зразки рішення типових задач і містяться завдання для самостійного вирішення. До всіх завдань дані відповіді, а у багатьох випадках і вказівки з їхнього рішенню або самі рішення.



Книга значною мірою відображає багаторічний досвід авторів з дослідження процесів виробництва методами прикладної статистики і читання лекційних курсів з даної тематики для студентів, аспірантів і науково-технічних співробітників промислових підприємств. Може бути використана як в процесі первинного вивчення теорії' вірогідності і математичної статистики, так і для вироблення практичних навичок застосування імовірнісних методів дослідження.
 
Date 2013-09-13T08:46:41Z
2013-09-13T08:46:41Z
2009
 
Type Book
 
Identifier http://eir.pstu.edu/handle/123456789/4854
 
Language uk