Запис Детальніше

Філософська теорія пізнання : навчальний посібник

EIR PSTU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Філософська теорія пізнання : навчальний посібник
 
Creator Мальцева, Ольга Володимирівна
Мальцева, Ольга Владимировна
 
Description Мальцева О. В. Філософська теорія пізнання : навчальний посібник для студентів нефілософських спеціальностей всіх форм навчання / О. В. Мальцева. – Маріуполь : ДВНЗ «ПДТУ», 2013. - 142 с.
Посібник представляє собою комплексну навчально-методичну розробку до теми «Філософська теорія пізнання». Він складається з двох частин: теоретичної та практичної. Перша частина містить два конспекти лекцій із структурно-логічними схемами, наочними моделями, таблицями тощо. У другій частині подані плани семінарських занять, списки рекомендованої та додаткової літератури до кожного з них, а також питання для самостійного вивчення теми, питання для самоконтролю, тематика для підготовки рефератів, творчі завдання, питання для філософського експрес-опитування (аудіювання), тести, навчальні кросворди, термінологічний словник.







Дане навчальне видання стане у нагоді як викладачам у процесі організації навчального процесу, так і студентам, магістрам, аспірантам під час аудиторних занять і самопідготовки.
 
Date 2013-11-15T12:15:13Z
2013-11-15T12:15:13Z
2013
 
Type Book
 
Identifier http://eir.pstu.edu/handle/123456789/5241
 
Language uk