Запис Детальніше

Термінологічний словник теплоенергетика : навчальний посібник

EIR PSTU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Термінологічний словник теплоенергетика : навчальний посібник
 
Creator Євченко, Віталій Миколайович
Евченко, Виталий Николаевич
 
Description Євченко В. М. Термінологічний словник теплоенергетика : навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів / В. М. Євченко ; Мін. освіти і науки, молоді та спорту України, ДВНЗ "Приазовський державний технічний університет". - Маріуполь : ПДТУ, 2011. - 399 с.
Наданий навчальний посібник є коротким словником основних понять, термінів і визначень в області теплоенергетики, вибраних як з відповідних теплоенергетичних довідників, інформаційних систем Internet і ВСЕ, так і встановлених відповідними стандартами до обов'язкового застосування в науці, техніці і виробництві. ДСТУ для кожного поняття встановлений один стандартизований термін і застосування термінів-синонімів не допускається. У посібнику стандартизовані терміни набрані напівжирним шрифтом, їх короткі форми, які дозволяється застосовувати у випадках, що виключають можливість їх різного тлумачення, - світлим і приведені як довідкові їх еквіваленти на німецькій (D), англійській (Е) і французькій (F) мовах, а неприпустимі синоніми виділені курсивом з позначкою "Ндп".

Терміни, встановлені діючими в країні стандартами, обов'язкові для застосування в документації всіх видів, науково-технічній, учбовій і довідковій літературі, підручниках, навчальних посібниках і монографіях.
 
Date 2013-12-03T12:00:03Z
2013-12-03T12:00:03Z
2011
 
Type Book
 
Identifier http://eir.pstu.edu/handle/123456789/5443
 
Language uk