Запис Детальніше

Основи менеджменту

EIR PSTU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основи менеджменту
 
Creator Шлапак, Наталія Степанівна
Серкутан, Тетяна Вікторівна
Шлапак, Наталья Степановна
Серкутан, Татьяна Викторовна
 
Description Шлапак Н. С. Основи менеджменту : підручник для студентів вищих навчальних закладів / Н. С. Шлапак, Т. В. Серкутан ; Мін. освіти і науки України ДВНЗ "Приазовський державний технічний університет". - Маріуполь, ПДТУ, 2011. - 347 с.
Підручник містить чітко сформульовану базову концепцію менеджменту, його теоретичні основи, розкриває суть, принципи, функції менеджменту та методи управління з урахуванням практики розвитку промислових підприємств України в сучасних умовах ринкового господарювання. Значне місце у підручнику надано практичним питанням щодо змісту роботи, професійних вимог до фахівців з менеджментиу і особистих рис менеджера.

За своїми цілями і задачами даний підручник розроблено згідно стандартам вищої школи і відповідає структурі і змісту навчальних програм.

Підручник призначений для використання у вищих навчальних закладах для студентів денної, заочної і дистанційної форм навчання, викладачів, наукових робітників і аспірантів, фахівців різних сфер діяльності і менеджерів підприємств усіх форм власності.
 
Date 2014-02-21T07:37:00Z
2014-02-21T07:37:00Z
2011
 
Type Book
 
Identifier http://eir.pstu.edu/handle/123456789/5845
 
Language uk