Запис Детальніше

Курс вищої математики : у 3-х частинах Ч. II : Диференціальне і інтегральне числення : навчальний посібник

EIR PSTU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Курс вищої математики : у 3-х частинах Ч. II : Диференціальне і інтегральне числення : навчальний посібник
 
Creator Холькін, Олександр Михайлович
Холькин, Александр Михайлович
 
Description Холькін О. М. Курс вищої математики : у 3-х частинах : навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів / О. М. Холькін ; М-во освіти і науки України, Приазовський державний технічний університет. - Маріуполь : ПДТУ, 2011 - .

Ч.2 : Диференціальне і інтегральне числення. - 2011. - 414 с.
Навчальний посібник разом з двома книгами автора «Елементи лінійної алгебри і аналітичної геометрії», «Диференціальні рівняння. Ряди. Кратні інтеграли» відповідає програмі по вищій математиці для технічних спеціальностей вузів.

У посібнику викладаються загальні теоретичні відомості, в основному з доведенням, приводиться дуже велика кількість прикладів, які охоплюють майже всі теми завдань, що розглядаються на практичних заняттях. Значна увага приділяється завданням з геометрії, механіки, фізики, техніки.

Книга містить наступні розділи: Введення в аналіз. Диференціальне числення функції однієї змінної і його застосування. Диференціальне числення функції кількох змінних. Інтегральне числення і його застосування.

Навчальний посібник призначений для студентів технічних спеціальностей. При відповідних скороченнях може бути використаний студентами інших спеціальностей. Посібник корисен при самостійній роботі студентів, у тому числі і заочної форми навчання.
 
Date 2014-03-21T08:57:47Z
2014-03-21T08:57:47Z
2011
 
Type Book
 
Identifier http://eir.pstu.edu/handle/123456789/5924
 
Language uk