Запис Детальніше

Основи машинного перекладу : навчальний посібник

EIR PSTU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основи машинного перекладу : навчальний посібник
 
Creator Півень, Наталя Миколаївна
Пивень, Наталья Николаевна
 
Description Півень, Н. М. Основи машинного перекладу : навч. посібник / Н. М. Півень ; ПДТУ. Каф. українознавства. - Маріуполь : ПДТУ, 2014. - 67 с.
Навчальний посібник орієнтований на вивчення дисципліни «Основи машинного перекладу» і відповідає основним вимогам державного освітнього стандарту. Він покликаний формувати мовну й мовленнєву професійну спрямованість у магістрів-перекладачів у тісному та безпосередньому зв’язку з фундаментальними навчальними дисциплінами. В основі вивчення дисципліни «Основи машинного перекладу» покладено методику викладання перекладацьких дисциплін із використанням комп’ютерних та інформаційних технологій на прикладі дисципліни “Переклад текстів за допомогою ЕОМ”, лінгвоперекладознавчого курсу, який продовжує знайомити студента-перекладача з найважливішими питаннями теорії перекладу та дає йому можливість за допомогою комп’ютерних та інформаційних технологій здійснювати високоякісний переклад мовних одиниць.
Посібник може бути корисним як для викладачів, так і для студентів напряму «Філологія», яка набувають спеціалізації «Переклад з двох слов’янських мов на українську» – магістр.
 
Date 2015-04-02T10:41:51Z
2015-04-02T10:41:51Z
2014
 
Type Book
 
Identifier http://eir.pstu.edu/handle/123456789/6873
 
Language uk