Запис Детальніше

Теоретико-методологічні засади державного управління неперервною освітою в Україні та її регіонах : монографія

EIR PSTU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Теоретико-методологічні засади державного управління неперервною освітою в Україні та її регіонах : монографія
 
Creator Любчук, Ольга Костянтинівна
Любчук, Ольга Константиновна
Liubchuk, O. K.
 
Description Любчук O. K. Теоретико-методологічні засади державного управління неперервною освітою в Україні та її регіонах : монографія / O. K. Любчук – Донецьк : СПД Куприянов B. C., 2010. – 395 с.
В монографії представлено теоретико-методологічні основи механізму державного управління функціонуванням і розвитком неперервної освіти в Україні та її регіонах відповідно до вимог постіндустріального суспільства: проаналізовано особливості організації державного управління неперервною освітою, що базується на знанєво орієнтованій та суб'єкт-суб'єктній парадигмі; визначені складові вміння вчитися впродовж життя, їх місце в структурі неуречевленого капіталу, показано можливості їх формування в системі формальної освіти; проведено аналіз моделей державного управління освітою, відзначено вплив на їх ефективність соціально-адекватного менеджменту; розглянуто актуальні проблеми державного управління регіональною неперервною освітою в Україні; показано основні напрями її розвитку та запропоновано концепцію підготовки студентів - управлінців як соціальних інноваторів для економічного розвитку регіону.

Для управлінців, науковців, викладачів, аспірантів, студентів, всіх, хто цікавиться проблемами державного управління неперервною освітою.
 
Date 2015-06-11T12:12:34Z
2015-06-11T12:12:34Z
2010
 
Type Book
 
Identifier http://eir.pstu.edu/handle/123456789/7170
 
Language uk