Запис Детальніше

Управління взаємодією промислових підприємств з контрагентами у підприємницькій мережі: концепція, методи та моделі : монографія

EIR PSTU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Управління взаємодією промислових підприємств з контрагентами у підприємницькій мережі: концепція, методи та моделі : монографія
 
Creator Хаджинова, Олена Вікторівна
Хаджинова, Елена Викторовна
 
Description Хаджинова О. В. Управління взаємодією промислових підприємств з контрагентами у підприємницькій мережі: концепція, методи та моделі : монографія / О. В. Хаджинова; ДВНЗ «Приазовський державний технічний університет». – Маріуполь, 2015. – 212 с.
У монографії здійснено теоретико-методологічне дослідження партнерства у структурі національної економіки, окреслено особливості формування та розвитку партнерських відносин у корпоративному секторі. Визначено методологічні підходи до регулювання партнерських відносин та запропоновано напрями вдосконалення партнерських відносин у контексті забезпечення сталого конкурентоспроможного розвитку національної економіки.

Для науковців, викладачів, аспірантів і студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, представників органів державного управління, керівників і менеджерів підприємств та організацій.
 
Date 2016-05-17T11:15:15Z
2016-05-17T11:15:15Z
2015
 
Type Book
 
Identifier http://eir.pstu.edu/handle/123456789/8064
 
Language uk