Запис Детальніше

Українська мова : навчальний посібник

EIR PSTU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Українська мова : навчальний посібник
 
Creator Півень, Наталя Миколаївна
Шелест Галина Юріївна
Пивень, Наталья Николаевна
Шелест Галина Юрьевна
 
Description Півень, Н. М. Українська мова : навчальний посібник / Н.М. Півень, Г.Ю. Шелест ; ПДТУ. Каф. українознавства. - Маріуполь : [б. и.], 2009. - 190 с.
Мета даного навчального посібника - підвищення грамотності студентів та учнів випускних класів, які прагнуть покращити свій мовний рівень. Посібник орієнтований на програму курсу «Українська мова» для студентів ВНЗ нефілологічного напрямку та «Програму вивчення української мови для учнів загальноосвітніх шкіл» і відповідає основним вимогам державного освітнього стандарту.

Посібник містить теоретичні відомості з орфографії та пунктуації, а також практичний матеріал, необхідний для формування мовних умінь і навичок. Кожен розділ закінчується переліком контрольних диктантів і питань для самоперевірки, що надає підставу використовувати видання для самостійної роботи сту дентів усіх форм і технологій навчання.

Книга може бути корисною для викладачів вищих навчальних закладів, учителів шкіл, ліцеїв, гімназій, службовців державних установ і підприємств, студентів та учнів.
 
Date 2016-05-13T06:36:38Z
2016-05-13T06:36:38Z
2009
 
Type Book
 
Identifier http://eir.pstu.edu/handle/123456789/8562
 
Language uk