Запис Детальніше

Навчальні вправи, творчі завдання, тести з релігієзнавства : практикум : навчальний посібник

EIR PSTU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Навчальні вправи, творчі завдання, тести з релігієзнавства : практикум : навчальний посібник
 
Creator Мальцева, Ольга Володимирівна
Мальцева, Ольга Владимировна
 
Description Мальцева, О. В. Навчальні вправи, творчі завдання, тести з релігієзнавства : практикум : навчальний посібник для самостійної роботи студентів всіх форм навчання / О. В. Мальцева ; Мін. освіти і науки, молоді та спорту України, ПДТУ. Каф. філософських наук. - Маріуполь : ПДТУ, 2012. - 229 с.
Навчальний посібник включає анотації до всіх тем курсу «Релігієзнавство», що розкривають зміст дисципліни, основні поняття та положення, котрі повинні засвоїти студенти під час її вивчення.
У посібнику представлений цілий комплекс вправ, які передбачають перевірку рівня опанування знань з даної дисципліни за кожною із п'яти тем за допомогою широкого спектру тестів, роботи з релігієзнавчими документами, візуальними джерелам; розв'язання навчальних кросвордів, завдань творчої спрямованості. До кожної теми запропонована тематика для підготовки есе, контрольні питання та завдання, а також об'ємний перелік основної і додаткової навчальної літератури, що стане в нагоді для самопідготовки й виконання вправ, представлених у посібнику. Наприкінці посібника представлені демонстраційні варіанти підсумкової контрольної роботи з курсу «Релігієзнавство», що об'єднує завдання одразу за всіма темами, до них подані правильні відповіді.
Даний посібник розрахований для самостійної роботи студентів, а також для перевірки знань в процесі аудиторних занять.
 
Date 2016-05-13T07:33:56Z
2016-05-13T07:33:56Z
2012
 
Type Book
 
Identifier http://eir.pstu.edu/handle/123456789/8563
 
Language uk