Запис Детальніше

Антикризовий механізм взаємодії промислових підприємств з фінансово-кредитною системою України : монографія

EIR PSTU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Антикризовий механізм взаємодії промислових підприємств з фінансово-кредитною системою України : монографія
 
Creator Логутова, Тамара Григорівна
Дресвянніков, Дмитро Олександрович
Логутова, Тамара Григорьевна
Дресвянников, Дмитрий Александрович
 
Description Логутова, Т. Г. Антикризовий механізм взаємодії промислових підприємств з фінансово-кредитною системою України : монографія / Т. Г. Логутова, Д. О. Дресвянніков ; Міністерство освіти і науки України, Приазов. держ. техн. ун-т. - Маріуполь : ПДТУ, 2014. - 235 с.
Монографія присвячена досить широкому колу питань щодо протидії кризових явищ в економіці. У роботі обгрунтовано теоретичні положення і запропоновано науково-методичні підходи щодо антикризової взаємодії промислових підприємств з національною фінансово-кредитною системою. Розроблений концептуально-методнчний підхід щодо формування антикризового механізму взаємодії промислових підприємств з фінансово-кредитною системою дозволив розглянуті! дію такого механізму з використанням запропонованого інструментарію, та отримати розрахунковим шляхом підтвердження його ефективності. З метою адаптації та уніфікації концептуально-методичного підходу щодо формування такого механізму, були розроблені загальні рекомендації з його формування.

Монографія призначена для учених, викладачів, аспірантів, а також для керівників промислових підприємств, які прагнуть мінімізувати наслідки впливу кризових явищ та будують ефективну систему протидії їх виникнення у майбутньому.
 
Date 2016-05-18T07:44:26Z
2016-05-18T07:44:26Z
2014
 
Type Book
 
Identifier http://eir.pstu.edu/handle/123456789/8611
 
Language uk