Запис Детальніше

Функції культуротворчості як фактор креативності особистості : монографія

EIR PSTU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Функції культуротворчості як фактор креативності особистості : монографія
 
Creator Попович, Олена Вікторівна
 
Description Попович О. В. Функції культуротворчості як фактор креативності особистості : монографія. — К. : Національна академія керівних кадрів культури і мистецтв, 2014. — 371 с.
У монографії розглядається культуротворчість як чинник актуалізації креативного потенціалу особистості. Висвітлюються засади формування і вияву креативності через взаємодію адаптивно-гармонізуючої та компенсаційно-креативної функцій культури в процесі антропосоціогенезису та простежуються особливості впливу феномену людської аномалії на її формування. Досліджується процес життєтворчості і культуротворчості аномальної персони як практика освоєння соціального простору та як потенційна можливість здійснення її креативності в соціокультурній сфері.
Монографія розрахована на фахівців у галузі філософської антропології, філософії культури, соціальної філософії, соціології, культурології, а також для викладачів вищих навчальних закладів, аспірантів і студентів суспільно - гуманітарних спеціальностей та усіх, хто цікавиться проблемами культуротворення.
 
Date 2016-05-25T05:46:02Z
2016-05-25T05:46:02Z
2014
 
Type Book
 
Identifier http://eir.pstu.edu/handle/123456789/8680
 
Language uk