Запис Детальніше

Основи машинного перекладу : навчальний посібник

EIR PSTU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основи машинного перекладу : навчальний посібник
 
Creator Півень, Наталя Миколаївна
Пивень, Наталья Николаевна
 
Description Півень Н. М. Основи машинного перекладу : навч. посіб. для студентів спеціальності «Переклад» денної та заочної форм навчання / Н. М. Півень. − Маріуполь : ПДТУ, 2016. − 161 с.
Навчальний посібник підготовлений на основі робочої програми та відповідно до вимог Міністерства освіти і науки України щодо впровадження курсу «Основи машинного перекладу». Навчальний посібник відповідає основним вимогам державного освітнього стандарту. Він покликаний формувати мовну й мовленнєву професійну спрямованість у магістрів-перекладачів у тісному та безпосередньому зв’язку з фундаментальними навчальними дисциплінами. В основу вивчення дисципліни «Основи машинного перекладу» покладено методику викладання перекладацьких дисциплін із використанням комп’ютерних та інформаційних технологій. Це теоретичний курс, який продовжує знайомити студента-перекладача з найважливішими питаннями теорії перекладу та дає йому можливість за допомогою комп’ютерних та інформаційних технологій здійснювати високоякісний переклад мовних одиниць.
Посібник може бути корисним як для викладачів, так і для студентів напряму «Філологія», які набувають спеціальність «Переклад» – магістр.
 
Date 2016-06-02T09:20:05Z
2016-06-02T09:20:05Z
2016
 
Type Book
 
Identifier http://eir.pstu.edu/handle/123456789/8765
 
Language uk