Запис Детальніше

Екологічний менеджмент : підручник

EIR PSTU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Екологічний менеджмент : підручник
 
Creator Шлапак, Наталія Степанівна
Волошин, В'ячеслав Степанович
Серкутан, Тетяна Вікторівна
Шлапак, Наталия Степановна
Волошин, Вячеслав Степанович
Серкутан, Татьяна Викторовна
 
Description Шлапак Н. С. Екологічний менеджмент : підручник / Н. С. Шлапак, В. С. Волошин, Т. В. Серкутан. – Маріуполь : ПДТУ, 2016. – 205 с.
У підручнику розглянуті теоретичні і практичні засади формування і розвитку екологічного менеджменту; місце екології в господарській системі і в соціальній сфері, аналіз еколого-економічних проблем України в ринкових умовах, а також сучасна концепція екологічного менеджменту; розкриті його суть, історія появи і значення розробки та втілення для сталого розвитку економіки країни; надані визначення понять, принципи, функції, складові елементи і механізми, процес створення і впровадження шляхом вбудовування в загальну систему менеджменту підприємства, нормативно-правова база екологічного менеджменту, і обов’язки та відповідальність підприємств за дотримання екологічного законодавства і екологічних нормативів; показана роль і значення інформаційного забезпечення екологічного менеджменту.
Призначений для використання студентами і, аспірантами, викладачами і науковцями ВНЗ, а також практичними працівниками підприємств, організацій і установ.
 
Date 2016-07-07T06:05:04Z
2016-07-07T06:05:04Z
2016
 
Type Book
 
Identifier http://eir.pstu.edu/handle/123456789/9097
 
Language uk