Запис Детальніше

Управління системою стратегічних змін в діяльності підприємств: проблеми формування, розвитку та використання : монографія

EIR PSTU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Управління системою стратегічних змін в діяльності підприємств: проблеми формування, розвитку та використання : монографія
 
Creator Гончар, Вікторія Василівна
Гончар, Виктория Васильевна
 
Description Гончар В. В. Управління системою стратегічних змін в діяльності підприємств: проблеми формування, розвитку та використання : монографія / В. В. Гончар. – Маріуполь : ДВНЗ «ПДТУ», 2014. – 280 с.
У монографії здійснено теоретико – методологічне обґрунтування вирішення важливої науково – прикладної проблеми формування і розвитку системи управління стратегічними змінами в діяльності підприємств чорної металургії на основі використання світових і вітчизняних наукових надбань, досвіду розвитку господарюючих суб’єктів промисловості та урахування глобалізаційних і інтеграційних процесів та особливостей розвитку економіки України. Доведено, що в умовах глобалізаційних, інтеграційних та конвергенційних процесів світової економіки виникла об’єктивна необхідність і можливість врахування стратегічних процесів в діяльності вітчизняних господарюючих суб’єктів. Аргументовано визначення концептуальної моделі впливу детермінант зовнішнього середовища на стратегічні зміни підприємств. Удосконалено метод визначення особливостей концептуального підходу до обґрунтування методології формування і розвитку системи управління стратегічними змінами в діяльності господарюючих суб’єктів чорної металургії. Обґрунтовано методичний підхід до визначення передумов удосконалення наукової концепції дослідження, згідно з яким виявлена можливість використання визначених високоефективних стратегічних змін на господарюючих зарубіжних суб’єктах чорної металургії у кожному життєвому циклі виробництва вітчизняних підприємств цієї галузі. Розвинуто в стратегію і операційну діяльність металургійних підприємств, концепцію соціальної відповідальності для забезпечення виконання обґрунтованих напрямків підвищення соціальної відповідальності та ефективної діяльності цих підприємств на сучасному етапі побудови стійкого розвитку бізнесу та українського суспільства.
Рекомендовано для підготовки фахівців економічних спеціальностей вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації, слухачам післядипломної освіти, аспірантам, викладачам.
 
Date 2016-11-10T07:04:54Z
2016-11-10T07:04:54Z
2014
 
Type Book
 
Identifier http://eir.pstu.edu/handle/123456789/10735
 
Language uk