Запис Детальніше

Опыт обращения с отходами в пищевых технологиях

EIR PSTU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Опыт обращения с отходами в пищевых технологиях
Досвід поводження з відходами в харчових технологіях
Managing wastes in food production
 
Creator Волошин, Вячеслав Степанович
Волошин, В'ячеслав Степанович
Voloshin, V. S.
 
Description Волошин, В. С. Опыт обращения с отходами в пищевых технологиях / В. С. Волошин // Вісник Приазовського державного технічного університету : зб. наукових праць / ПДТУ. – Маріуполь, 2017. – Вип. 34. – С. 225–232. – (Серія : Технічні науки).
В статье предложен методологический подход к исследованию механизма образования отходов в пищевой промышленности с применением графопостроительных моделей. Рассмотрены причины процесса отходообразования на примерах виноделия и сыроварения, изучены количественные и качественные закономерности, позволяющие использовать их в качестве инструментария для управления процессами отходов с целью минимизации в источнике образования.
У статті запропоновано методологічний підхід до дослідження механізму утворення відходів в харчовій промисловості із застосуванням графопобудових моделей. Розглянуто причини процесу відходоутворення на прикладах виноробства і сироваріння, вивчені кількісні й якісні закономірності, що дозволяють використовувати їх в якості інструментарію для управління процесами відходів з метою мінімізації в джерелі утворення.
The article proposes a methodological approach to the study of waste generation in food production, using plotter models. The reasons for waste generation in winemaking and cheese making have been examined, quantitative and qualitative regularities that make it possible to use them as ameans for managing waste generation and to minimize waste in the very source of its generation have been studied.
 
Date 2017-06-21T12:26:45Z
2017-06-21T12:26:45Z
2017
 
Type Article
 
Identifier http://eir.pstu.edu/handle/123456789/13823
 
Language ru