Запис Детальніше

Electronic Sumy State Pedagogical University named after A. S. Makarenko Institutional Repository

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Академічна культура дослідника в освітньо-культурному просторі університету
 
Names Семеног, Олена Миколаївна
Semenoh, Olena Mykolaivna
Вовк, Мирослава Петрівна
Vovk, Myroslava Petrivna
Date Issued 2016 (iso8601)
Abstract У монографії окреслено підходи до академічної культури як основи культури дослідницького навчання в університеті, здійснено ретроспективний аналіз академічних традицій університетів, особливостей формування академічної культури студента-дослідника у процесі фольклористичної підготовки, у наукових товариствах і гуртках, під час збиральницько-практичної діяльності та фольклорної практики. На прикладі професійної діяльності викладачів університетів України другої половини ХІХ – початку ХХІ ст. акцентовано увагу на культурі наукової праці, культурі спілкування наукових наставників та студентів. В основу дослідження покладено ідею професійного розвитку, саморозвитку і самореалізації дослідника.
Видання адресоване науковцям, викладачам класичних і педагогічних університетів, учителям-словесникам, студентам і магістрантам, аспірантам, усім, хто цікавиться проблемами академічної культури.
Genre Other
Topic академічна культура
Identifier Семеног, О. Академічна культура дослідника в освітньо-культурному просторі університету [Текст] : монографія / О. Семеног, М. Вовк. – Суми : СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2016. – 284 с.