Запис Детальніше

Electronic Sumy State Pedagogical University named after A. S. Makarenko Institutional Repository

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Різниці у діаметрах зон пригнічення між штамами Staphylococcus aureus, що виділені від хворих та від безсимптомних носіїв
 
Names Данько, Ярослав Миколайович
Danko, Yaroslav Mykolaiovych
Date Issued 2016 (iso8601)
Abstract Досліджувалися різниці у діаметрах зон пригнічення для штамів Staphylococcus aureus, виділених від хворих та від безсимптомних носіїв. Діаметри зон пригнічення для 4 антибіотиків — E, CIP, GM, FM — є достовірно більшими для штамів від хворих, ніж для штамів від безсимптомних носіїв, частка стійких штамів так само є більшою серед штамів від хворих. Протилежна ситуація спостерігається для Va, CTX, CZ. Для OX і CHL різниць між групами не виявлено.
Genre Article
Topic Staphylococcus aureus
Identifier Данько, Я. М. Різниці у діаметрах зон пригнічення між штамами Staphylococcus aureus, що виділені від хворих та від безсимптомних носіїв [Текст] / Я. М. Данько // Природничі науки = Prirodničì nauki : збірник наукових праць / Міністерство освіти і науки України, Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка ; редкол.: В. І. Шейко, А. П. Вакал, Ю. І. Литвиненко [та ін.]. – Суми : СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2016. – Вип. 13. – С. 57–60.