Запис Детальніше

Electronic Sumy State Pedagogical University named after A. S. Makarenko Institutional Repository

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Використання позитивного польського досвіду модернізації вищої хореографічної освіти в Україні: реалії та перспективи
 
Names Повалій, Тетяна Леонідівна
Povalii, Tetiana Leonidivna
Date Issued 2017 (iso8601)
Abstract Статтю присвячено висвітленню перспектив використання інноваційного досвіду модернізації вищої хореографічної освіти в Польщі в українських реаліях. Окреслено новітні стратегії розвитку, з’ясовано сутнісні характеристики та визначено напрями модернізації вищої хореографічної освіти в Польщі. Виявлено витоки та висвітлено процес розбудови хореографічного наукового простору в Польщі. Схарактеризовано нормативно-правовий, структурний та змістовий аспекти модернізації. Висвітлено стан підготовки фахівців-хореографів у вітчизняних вишах. Визначено перспективи використання позитивного польського досвіду в аспекті досліджуваної проблеми в Україні.
Genre Book chapter
Topic вища хореографічна освіта
Identifier Повалій, Т. Л. Використання позитивного польського досвіду модернізації вищої хореографічної освіти в Україні: реалії та перспективи [Текст] / Т. Л. Повалій // Проблеми інноваційного розвитку вищої освіти у глобальному регіональному та національному контекстах : колективна монографія ; [під заг. ред. А. А. Сбруєвої та Г. Ю. Ніколаї]. – Суми : Вид-во СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2017. – С. 218–239.